Glamglow | Gift Sexy Dazzling Hydration Set

 

Iedereen kent wel de maskers van Glamglow. Niet goedkoop maar rond de feestdagen brengen zijn altijd setjes uit zodat je goedkoper kennis kan maken met hun producten. 

Vorig jaar liet ik jullie al een set zien. Dit jaar kocht ik er weer eentje, namelijk de Gift Sexy Dazzling Hydration Set.
De Gift Sexy Dazzling Hydration Set bevat deze keer 4 ’producten’.

- Thirstycleanse Daily Hydrating Cleanser
- Thirstymud Hydrating Treatment
- Supermud Clearing Treatment
- Doal-ended Applicator Brush

De bedoeling van deze set is om een instant stralende en gehydrateerde huid te verkrijgen.  Thirstymud Hydrating Treatment om de huid te hydrateren en te herstellen and Supermud Clearing Treatment pakt dan weer de probleemhuid aan. Met de Thirstycleanse Daily Hydrating Cleanser kan je dagelijks de huid reinigen.De Thirstmud en Supermud gebruik ik altijd samen, beetje multitasken dus. Handig dat ze samen in het pakketje zitten.

Ik ben vooral benieuwd naar de borstel want ik gebruik gewoonlijk mijn handen om de maskers aan te brengen en dat is eigenlijk niet zo hygiƫnisch.

Wat vinden jullie van deze set? Gebruiken jullie Glamglow?

Reacties

 1. Knap setje! En inderdaad leuk, die kwast erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel fijne manier om de producten te leren kennen inderdaad. Ik struikel ook altijd wat over de prijs. De borstel lijkt kei handig, ik gebruik nu een platte foundationborstel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk setje! Ik ben ook nog steeds benieuwd naar Glamglow!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker eens uittesten. De cleansers zijn ook goed. Ben er momenteel eentje aan t testen

   Verwijderen

Een reactie posten