FOTD | Kerstavond


Dit jaar vierden we kerstavond bij mijn tante. De dresscode van de avond was glitter & glamour. Vandaag laat ik jullie mijn look van gisterenavond zien.


Als primer ging ik voor de Wonderglow Skin Illuminator van Charlotte Tilbury. Onder mijn ogen bracht ik de It Cosmetics Bye Bye Under Eye Anti-Aging Concealer in Light aan. Met een kwast bracht ik de Your Skin But Better CC Cream with SPF 50+ in Fair van It Cosmetics aan over mijn hele gezicht. Deze heeft echt een goede dekking en toch heel natuurlijk. Een beetje afpoederen met de Mineralize Skinfinish Natural in Medium van MAC.


Als oogschaduw gebruikte ik Het Dolce Vita palette van Charlotte Tilbury. Een palette met 4 prachtige kleuren, echt iets voor de feestdagen. Vooral de glitter vind ik mooi.  Na het aanbrengen van mijn oogschaduw krul ik mijn wimpers met mijn wimperkruller van Chanel en breng ik 2 laagjes van de Full Fat Lashes Mascara van Charlotte Tilbury aan. Deze mascara is toch één van mijn favoriete mascara’s.


Over mijn heel gezicht breng ik de Ambient Lighting Powder van Hourglass aan. Ik probeer wat te shapen met het Instamarc Light Filtering Contour Powder in Dream Filter van Marc Jacobs. Ik geef toe dat ik er nog niet zo goed in ben. Blijven oefenen dus.

Als highlighter gebruik ik de Shimmering Skin Perfector Pressed in Champagne Pop van Becca. Deze is zo mooi en mijn favoriete highlighter uit mijn hele stash.

Een beetje blush met Luminoso van Milani. Daar komt nog een review van online.

Op mijn lippen bracht ik Rouge Allure Rouge Noir van Chanel aan. Vroeger was ik niet zo voor donkere lipstick maar begin het meer en meer te dragen.


Ik ga proberen om nog een foto van de volledige look te plaatsen.

Wat vinden jullie van de producten die ik gebruikt heb? 

Reacties

Een reactie posten