Caudalie | Beauty Grows Here Christmas Essentials Set


Bij de pharmacie in Auchan kwam ik dit leuk setje van Caudalie tegen. Zelf heb ik nog nooit iets van dit merk gekocht. Heb er al veel goeds over gehoord en was wel nieuwsgierig geworden. De Beauty Grows Here Christmas Essentials Set bevat alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg, voor mij is het eerder bedoeld om kennis te maken met de producten van dit merk. De set bevat 5 producten.


- Vinosource hydraterende crème 'sorbet'
- Micellair reinigingswater
- Douchegel Fleur de vigne
- Zachte verzorgende shampoo
- Voedende lichaamsverzorging
Alle producten zijn zacht voor de huid, voedend & rijk aan anti-oxidanten om de huid in de winter te beschermen.Ik ben zo benieuwd naar de producten vooral het Micellair reinigingswater en hoe ze mij gaan bevallen.
De Beauty Grows Here Christmas Essentials Set kost € 13,50.
Wat denken jullie van deze set? Kunnen jullie mij producten van Caudalie aanraden?

Reacties

 1. Dit is een merk waar ik veel over heb gelezen, maar nog nooit iets van heb getest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kende dit merk nog niet maar ik ben heel benieuwd naar wat jij ervan vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Caudalie is één van mijn favoriete merken! De Sorbet is echt ZALIG! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het nog niet zo duur Normaal is het vele duurder Van Caudalie ga je trouwens zeer tevreden zijn :D (hoop ik, maar ik gok van wel :) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee duur is het niet, maar met verzorging koop ik niet graag fullsizes want als mijn huid dan slecht reageert moet ik die wegsmijten en met een mini vind ik dat minder erg.

   Verwijderen

Een reactie posten