Lush | Christmas 2015


Het gaat misschien wat raar klinken maar ik had nog nooit een bath bomb van Lush gekocht. Toen ik die van de kerstcollectie zag besloot ik om toch maar eens een bezoekje te brengen aan een Lush winkel. Dit is wat ik kocht.Butterbear
Dit schattige beertje ruikt lekker naar vanille. De bath bomb bevat cacaoboter die je huid goed verzorgt en voedt.


Five Gold Rings
De ringen zijn verrijkt met illipeboter (die de huid verzachten) en moringa-olie en bevatten daarnaast ook Fair Trade vanille. 


Ik heb al enkele van de ringen gebruikt en vind het zalig om in een ‘gouden’ bad met fijne glitters te liggen. Ben wel blij dat je niet op een glitterbal lijkt als je uit bad komt want daar was ik toch wel wat bang voor.

The Magic Of Christmas
Dit toverstokje vind ik de leukste van de 3 die ik gekocht heb.  Een ster met kruidnagel en amandel op een kaneelstokje. Het leuke is dat je deze meerdere keren kan gebruiken. Gewoon door het water halen of onder de kraan houden tot je bubbels hebt. Daarna goed laten drogen.


Daarnaast kocht ik ook Ouh La Mentheuse (Mint Julips Lip Scrub eigenlijk, ik kocht de scrub in Brussel). Had ook nog nooit één van de lipscrubs gekocht en was er toch benieuwd naar. Deze met chocolade en pepermunt rook zo lekker.


Hebben jullie ook iets van de Kerstcollectie van Lush gekocht?

Reacties

 1. Ik ben dol op hun kerstproducten! Rose Jam is voor mij een dikke aanrader als je een douchegel zoekt en voor de rest natuurlijk alle badproducten, zalig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die ga ik onthouden voor als ik nog eens naar Lush ga. Bedankt voor de tip

   Verwijderen
 2. Daar ga je zo van genieten! Ik vind het ontzettend jammer dat ik geen bad meer heb :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je gaat zo genieten van deze Lush aankoopjes, ben ik zeker van ;). Ik heb nog niets van de kerstcollectie maar ik denk dat ik binnenkort eens de webshop van Lush ga plunderen haha ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Butterbear lijkt me super! Zelf heb ik de Magic Wand en de Yog Nog zeep uit de collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb vorige week ook Lush goodies gekocht. Butterbear is echt heel fijn vind ik. Deze bruisbal maakt je badwater ontzettend zacht en hydraterend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik ook wel. Denk dat ik er nog eentje ga halen als er nog zijn tenminste

   Verwijderen

Een reactie posten