Kruidvat | Foot Spa


Onlangs had ik gezegd dat ik meer tijd aan voetverzorging zou besteden en heb enkele producten uit de Foot Spa-lijn van Kruidvat gekocht. Ik kocht de Voet Scrubcréme, de Voetbutter en de Voetbad Bruistabletten.

Voet Scrubcrème
De Voet Scrubcrème bevat stukjes walnoot waardoor op een zachte manier oude en dode huidcellen verwijdert worden en zo je voeten weer zacht en glad maken. Met een ronddraaiende beweging masseer je de scrub enkele minuten in. Daarna met lauw water afspoelen. Mijn voeten voelen echt zacht aan na het scrubben. 


Voetbutter
De Voetbutter verzorgt en hydrateert de voeten. Naast advocado-olie en sheabutter bevat deze butter ook betaïne. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat je voeten weer zacht en gehydrateerd aanvoelen. Deze Voetbutter is ideaal om aan te brengen na de Voet Scrub. Een goeie laag van deze voetbutter en een nachtje slapen en je voeten voelen zacht aan.
Voetbad Bruistabletten
De Voetbad Bruistabletten zouden je vermoeide en overbelaste voeten weer verkwikken, verfrissen en ontspannen. Gewoon een bruistablet in warm water doen en je voeten 10 tot 15 minuten in het water onderdompelen. Daarna smeer ik mijn voeten in met de Voetbutter. Zo blijven mijn voeten lekker zacht.
Voet Scrubcrème € 2,99
Voetbutter € 3,99
Voetbad Bruistabletten € 2,95

Hebben jullie deze producten al eens gekocht? Welke producten gebruiken jullie voor je voeten? 

Reacties

 1. Ben je er zelf heel tevreden over? Ik zoek ook nog een goede voetverzorging, zeker voor de winter. Het me-time momentje kan deugd doen hé.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de voetbutter maakt je voeten zacht en zo af een toe een scrub doet goed. Zeker na een dagje veel wandelen.

   Verwijderen
 2. Hoeveel kosten deze producten? Zou m'n voetjes ook wel wat meer willen verwennen, doen we veel te weinig! Super bericht!

  Ilona
  www.artthisisart.blogpost.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb de prijzen erbij gezet. ik had ze eigenlijk gekocht toen er een promotie van 2 +1 gratis was.

   Verwijderen
 3. Leuk dat Kruidvat een lijn specifiekvoor de voeten heeft.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten