H&M Beauty | High Impact Eye Color Shiitake & Baci Di Dama

 

De beautyproducten van H&M hadden mij nooit echt aangesproken, want ja wie koopt nu make-up bij een kledingwinkel. Tot ze onlangs heel hun make-up en beautycollectie vernieuwd en uitgebreid hebben. Ik hoorde er zoveel goeds over dat ik toch maar eens een kijkje ging nemen. Na het swatchen besloot ik om 2 mono oogschaduwen mee te nemen.Uit de vele verschillende kleuren koos ik Shiitake en Baci Di Dama.

Shiitake is een gouden kleur met wat shimmer in.
Baci Di Dama is een warme caramel kleur.
De oogschaduwen zijn zacht en heel gepigmenteerd. Ze blenden goed en hebben geen fall-out. De oogschaduwen blijven echt de hele dag mooi zitten, zelfs zonder primer.

Ik ben aangenaam verrast over de kwaliteit van de High Impact Eye Colors. Ik ga zeker nog enkele kleurtjes bijhalen en ook eens naar de andere producten kijken.


Oh ja, misschien een tip. Ik heb de kleurtjes in de doosjes nagekeken want de kleuren op de doosjes lijken niet echt op de kleur van de oogschaduw zelf. Je weet maar nooit dat je de verkeerde meeneemt.
De Hight Impact Eye Colors kosten € 5,99.

Reacties

 1. Mooie zachte kleuren. Wat knap dat ze zelfs zonder primer zo mooi blijven zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, mooie kleuren! Ik heb nog niets van H&M Beauty van dichtbij gezien, wel al veel over opgevangen online.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker eens naar gaan kijken. Ik ga nog eens zien voor een lipstick

   Verwijderen

Een reactie posten