Chanel | Collection Rouge Noir Absolument 2015

 

De Rouge Noir Absolument is één van de weinige collecties waarvan ik dacht ‘ik wil alles’. Gelukkig heb ik mij een beetje kunnen inhouden en kocht 3 stuks uit de collectie: La Creation Exclusive Signe Particulier, Joues Contraste Lumiere Coups de Minuit en Rouge Allure Rouge Noir.
La Creation Exclusive Signe Particulier
Het oogschaduwpalette stond meteen op mijn wishlist toen ik het online zag en ben dan ook zo blij dat ik het heb kunnen bemachtigen.
Het palette bestaat uit 4 kleurtjes: licht roze, bruin taupe, donkerpaars en goud. Met deze kleuren kan je zeker een prachtige look voor de feestdagen maken.De pigmentatie is echt mooi. De oogschaduwen zijn gemakkelijk te blenden.Het palette zit in zoals de andere palettes in een zwart doosje met het Chanel logo. Op de oogschaduwen zelf staat een raster met het logo. Bijna te mooi om te gebruiken.

Joues Contraste Lumiere Coups de Minuit
Zelf ben ik niet echt een blushpersoon  maar toen ik deze prachtige highlighting blush zag was ik meteen verliefd. Het is meer een highlighter dan een blush eigenlijk.De highlighter is perzik/beige volgens de Chanelsite.De glans is zo mooi. Niet opvallend maar geeft een mooie glow.Joues Contraste Lumiere Coups de Minuit zit net als het La Creation Exclusive Signe Particulier in een zwart doosje met het Chanel logo.

Rouge Allure Rouge Noir 
Toen ik deze swatchte wist ik meteen dat ik deze wou. Zo’n mooie donkerrode kleur.

De lipstick zit in zo’n mooie clickverpakking. Je klikt op het Chanel logo en de lipstick gaan open.Zo jammer dat het topje van de lipstick afgebroken is. Zal die niet ver genoeg teruggedraaid hebben toen ik die wou sluiten.

Dit is nog maar mijn tweede Chanel lipstick en denk dat er nog zullen volgen.

Hebben jullie iets van de Rouge Noir Absolument gekocht? Welk is jullie favoriet?

Reacties

  1. Ik ben echt fan van deze collectie! Ik werk bij de Ici Paris en dan passeer ik dagelijks langs de display en dan blijf ik er maar naar staren, haha. Zelf heb ik de Rouge Noir lipstick en nagellak nu op :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt er de mooiste dingen uitgekozen, denk ik! Die highlighting blush vind ik erg speciaal <3

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten