Carmex | Classic Moisturising Lip Balm


In één van de Deautyboxen eerder dit jaar stak de Classic Moisturising Lip Balm van Carmex. Ik had al veel over dit merk gehoord en kon het nu eindelijk eens uittesten.


Je kent Carmex natuurlijk van de opvallend gele verpakkingen, zowel in potjes, sticks als tubes.

De Classic Moisturising Lip Balm hydrateert, verzacht en beschermt de lippen. Als je de balsem aanbrengt krijgen je lippen een tintelend gevoel door de menthol en kamfer. Hierdoor heb je meteen het gevoel dat er iets met je lippen gedaan wordt. Daarnaast zit er nog cacaoboter in.Mijn lippen voelen echt zacht aan. Dit is toch één van de beste lippenbalsems die ik al gebruikt heb.Volgende keer ga ik voor stick of tube variant wat veel hygiënischer is dan dit potje.

Hebben jullie al een product van Carmex gebruikt? Welke lippenbalsem gebruiken jullie?

Reacties

 1. Heb deze ook ooit gekocht in de States, om een duistere reden had ik geen lippenbalsem mee op reis, schande! Goed product, maar niet mijn favoriet. Die van Nuxe is voor mij de beste voor 's nachts en voor overdag gebruik ik er graag van Rituals.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van Nuxe ga ik op mijn lijstje zetten dan. Ben benieuwd nu

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Denk dat ik die ook eens ga proberen om te kunnen vergelijken.

   Verwijderen
 3. Al super veel goeds over gehoord maar zelf nog nooit gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten