Books | The Glam Guide - Fleur de Force

 

Fleur de Force is één van mijn favoriete blogsters / YouTubesters. Toen ik hoorde dat ze The Glam Guide ging uitbrengen zette ik die meteen op mijn wishlist. Ik heb het boek gekregen voor mijn verjaardag.


De Glam Guide bestaat uit verschillende hoofdstukken:

Beauty: In dit hoofdstuk schrijft ze over welke kwast voor wat dient, hoe je een juiste kleur  foundation kan vinden, info over concealer, over je je wenkbrauwen kan shapen,… Handig is de ingrediënten blacklist.Hair: Hier geeft ze enkele tips voor gemakkelijke kapsels, hoe zelf haarmaskers te maken, je haar kleuren,…

Fashion: Hoe vind je het perfecte paar schoenen, info over accessoires, de inhoud van haar handtas en handige soldentips.


Travel: Hoe inpakken als een pro, in-flight beauty essentials en tips om een jetlag tegen te gaan.


Health & Fitness: Naast allerlei recepten voor smoothies, sapjes en ontbijt geeft ze ook tips om gemotiveerd te blijven.


Life, Love, Dreams and Everything in Between:  Hierin vertelt ze over zelfvertrouwen, body image, positief denken,…

Youtube en Blogging: in het laatste hoofdstuk geeft ze tips over bloggen en YouTube, welke apparatuur ze gebruikt, hoe je volgers zou kunnen krijgen,…

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met ’10 Quick Tips’.


Zoals je kan zien heb ik niet te veel foto's van het boek gemaakt om jullie toch een beetje benieuwd te maken.

Het is boek is een aanrader voor iedereen die ‘into’ beauty en fashion is.Hebben jullie The Glam Guide gelezen? Zijn er andere beautyboeken die jullie mij kunnen aanraden?

Reacties

  1. Ghoh, lijkt me best een tof boek hoor, maar ik heb zo het gevoel dat in al die beauty en stijlboeken zo'n beetje hetzelfde staat. 't Is dus niet direct wat voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond het echt wel een leuk boek, maar inderdaad er bestaan er zoveel waar hetzelfde in staat. Daarom dat ik er niet zoveel koop

      Verwijderen

Een reactie posten