On the road ... | Philadelphia & Washington

 

 Op weg van New York naar Washington hebben we een tussenstop gemaakt in Philadelphia. Voor mij was het de eerste keer dat ik in deze stad kwam.

De stop duurde maar een drietal uur en nadat we bij Ulta Beauty geshopt hadden, hebben we daar gewoon nog wat rondgewandeld.
Liberty Bell is één van de bekendste symbolen van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog en staat ook bekend als symbool voor de vrijheid.Een schattig huisje.National Constitution Center 

In Washington hebben we een tour met de bus gemaakt langs de belangrijkste plaatsen en monumenten van de stad.

Arlington National Cemetary, een kerkhof waar meer dan 400,000 graven zijn van mensen die voor hun land gediend hebben, veteranen en hun familie. Eén van de bekendste personen die hier begraven is is JFK.

Natuurlijk gingen we ook langs de belangrijkste monumenten van de stad. The United States Marine Corps War Memorial
Lincoln Memorial 


Korean War Veterans Memorial  Het Witte Huis. Een selfie kon natuurlijk niet ontbreken.


  Productjes van Neutrogena. Die gingen natuurlijk mee in de koffer.


  In het hotel kon je zelf je beker costumizen. Vond ik wel leuk.

  Zijn jullie al in Washington en Philadelphia geweest?

  Reacties

  1. Allebei heel leuke steden. In Washington DC kan je van alles gratis doen en bezoeken, altijd mooi meegenomen... En Philadelphia is echt de moeite om nog eens te doen, wat meer dan een paar uur dan :) gezellige straatjes (op zijn Europees), grote overdekte markt, alles rond Independence Hall is interessant! Ook het museum, van de Rocky steps, en die grote laan daar naartoe (Benjamin Franklin Parkway) is heel leuk om te bewandelen . Ik zou direct terug gaan!

   BeantwoordenVerwijderen
   Reacties
   1. Ik hoop er ooit nog eens naar toe te gaan zeker voor een langere tijd.

    Verwijderen
  2. Allebei heel leuke steden. In Washington DC kan je van alles gratis doen en bezoeken, altijd mooi meegenomen... En Philadelphia is echt de moeite om nog eens te doen, wat meer dan een paar uur dan :) gezellige straatjes (op zijn Europees), grote overdekte markt, alles rond Independence Hall is interessant! Ook het museum, van de Rocky steps, en die grote laan daar naartoe (Benjamin Franklin Parkway) is heel leuk om te bewandelen . Ik zou direct terug gaan!

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Neutrogena als hotel cosmetics? Nice zeg! Ben zelf nog nooit in Philly of Washington geweest.

   BeantwoordenVerwijderen

  Een reactie posten