Beautyminded x La Mer event


Vorige donderdag mocht ik samen met mijn zus naar het Beautyminded x La Mer event. Het was de eerste keer dat La Mer samenwerkte met een blogger om een event te organiseren voor volgers, yay.

We werden om 16u verwacht op het hoofdkantoor van Estée Lauder waar we ontvangen werden met champagne, water (met komkommer, munt en limoen, lekker fris), thee (speciaal voor La Mer gemaakt, zo lekker. Jammer dat deze niet te koop is) en macarons, mmm. 
Eerst was er een introductie door Katia van Beautyminded. Zij vertelde hoe haar liefde voor beauty en bloggen begonnen is.


Daarna volgde een presentatie door Valerie over La Mer en natuurlijk over de nieuwe Renewal Oil. De presentatie was heel interessant en nu weten we ook waarom dit merk zo prijzig is. Er komt namelijk veel handwerk aan te pas.We mochten enkele producten testen zoals de welbekende Crème de la Mer en The Renewal Oil. Wat waren onze handen zacht. 


Als afsluiter waren er nog sushi en mini-eclairs en konden we wat napraten met medebloggers en enkele medewerkers van La Mer. We kregen ook een leuke goodiebag mee. Ik kan niet wachten om de producten uit te testen. Natuurlijk ga ik er ook een review over schrijven.


Ik vond het een leuke ervaring en wil Katia bedanken dat we erbij mochten zijn.

Reacties

 1. Leuk dat je erbij mocht zijn! Ik gebruik de nieuwe The Renewal Oil nu en vind 'm zeker niet verkeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij mochten die daar eventjes testen en voelde direct al een verschil

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je erbij mocht zijn! Ben erg benieuwd naar de olie!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten