What’s in my travel beautybag? : de USA editie 2015


Natuurlijk vertrek ik niet op vakantie zonder de nodige make-up en skincare. Vandaag laat ik jullie zien wat er in mijn toiletzakken zit. Ja, heb er eentje voor make-up en eentje voor al de rest.
Eerst de make-up:Mijn dagelijkse producten zoals een primer (All-in-one Instablur van The Body Shop), concealer (Instant Anti-Age The Eraser Concealer - 22 Beige Rose van Maybelline), CC Cream (123 Perfect CC-Cream van Bourjois), poeder (Mineralize Skinfinish in Medium van MAC) en mascara (Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara van Estée Lauder).

Deze keer neem ik geen palettes maar oogschaduwsticks mee. Deze van Kiko zijn gemakkelijk in gebruik en nemen niet veel plaats in. Ik neem Painterly van Mac en Eyelid Primer van E.L.F) mee als oogschaduwprimers.

Als bronzer neem ik de Natural Bronzer van Rimmel mee. Highlighter en blush neem ik niet mee. Ben toch van plan om op locatie nog enkele dingen te kopen.

Lipgloss en lipstick neem ik dan wel weer mee. Ik kies voor kleurtjes die bij alles gaan. De Pure Color Envy Lipstick in Irresistible en de Pure Color Gloss van Estée Lauder en Shine Lover van Lancôme.Natuurlijk mag ik mijn kwasten niet vergeten.

Dan de beautyproducten:Voor s’ochtends neem ik de Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA +++ van Kiehl’s mee, voor ’s avonds neem ik de Skinesis Overnight Facial van Sarah Chapman mee. Ben benieuwd hoe deze mij zal bevallen. Mijn oogcreme van Avène gaat natuurlijk ook mee.

Om mijn gezicht te reinigen neem ik reinigingsdoekjes mee van Bioderma. Normaal gebruik ik dit nooit maar heb ze speciaal gekocht om op vakantie te testen. Ik neem ook een mini van de Ultimate Cleanse van Sara Chapman mee.

Effaclar Duo [+] van La Roche Posay moest ik break-outs krijgen van de reis.

Miracle Moist Shampoo & Conditioner van Aussie (mini-versies) en een droogshampoo van Colab.

En natuurlijk die gewone dingen zoals een tandenborstel en tandpasta, deodorant, douchegel, handcrème, lippenbalsem, haarborstel, elastiekjes en speldjes. 

In het kleine toiletzakje zit al mijn medicatie.

Wat nemen jullie allemaal mee qua make-up en skincare op vakantie?

Reacties

Een reactie posten