Top 3 | Oogschaduwsticks

 

Op mijn blog hebben jullie al verschillende oogschaduwsticks voorbij zien komen en vandaag laat ik jullie daaruit mijn favorieten zien.By Terry Ombre Blackstar "Color-Fix" Cream Eyeshadow
De Ombre Blackstar "Color-Fix" Cream Eyeshadow sticks zijn gemakkelijk aan te brengen. Ze glijden als boter over je oogleden en blenden heel mooi. Dit zijn wel de duurste uit het rijtje.


Kiko Long Lasting Stick Eyeshadow
De oogschaduwsticks van Kiko zijn echte budgettoppers vind ik zelf. Ze zijn heel gemakkelijk aan te brengen en uit te blenden. Ze blijven ook lang zitten. Er is een grote keuze aan kleuren. Charlotte Tilbury Colour Chameleon
De Colour Chameleons zijn eigenlijk een oogschaduwpotlood en geen oogschaduwstick. Je moet wel snel zijn als je de kleur nog wil blenden want deze zet zich heel snel.Ik vind oogschaduwsticks vooral handig voor op vakantie. Deze nemen minder plaats in dan palettes.


Gebruiken jullie oogschaduwsticks? Welke zijn jullie favorieten of zijn er die jullie mij kunnen aanraden?

Reacties

Een reactie posten