Bioderma | Créaline H2O Micellair water

 

Verschillende merken hebben al een micellaire reiniger in hun gamma maar mijn favoriet blijft toch Bioderma. Deze laat ik jullie vandaag zien.
Bioderma Créaline H2O Micellair water is een zachte, milde reiniger op basis van water en micellen, die het vuil van je huid halen.Ik gebruik Bioderma elke avond om mijn make-up te verwijderen en mijn gezicht te reinigen. Veel heb je er niet van nodig en door de klikdop kan je gemakkelijk doseren. Een beetje op een wattenschijfje aanbrengen en over je gezicht aanbrengen. Als je je volledige gezicht ermee doet heb je waarschijnlijk 2 wattenschijfjes nodig, afhankelijk van de hoeveelheid make-up je op hebt natuurlijk. Je kan het natuurlijk ook ’s morgens gebruiken om je huid te reinigen.
Bioderma bevat geen parfum, geen alcohol of geen parabenen. Zelf heb ik een gevoelige huid en heb er nog geen enkele irritatie van ondervonden. Een echte aanrader dus voor gevoelige huidjes.

Ik heb ook een klein flesje voor op vakantie.

Als tip wil ik jullie nog meegeven dat als je in Frankrijk bent eens langs de apotheker moet gaan want daar kost Bioderma een stuk goedkoper dan bij ons.

Gebruiken jullie Bioderma of anderen micellaire reinigers?

Reacties

Een reactie posten