Andrélon | Deluxe Colour & Shine Shampoo & Conditioner


Gekleurd haar moet je extra goed verzorgen. Toen ik op enkele blogs de nieuwe lijn Deluxe Colour & Shine van het Nederlandse haarverzorgingsmerk Andrélon zag, wou ik deze eens proberen.


 De Andrélon Colour & Shine producten zijn speciaal ontwikkeld om gekleurd haar te beschermen en de glans te behouden. De producten zijn verrijkt met macadamia olie die je haar beschermen, herstellen en voeden.

De shampoo schuimt goed en maakt je haar goed schoon. 

De conditioner maakt je haar lekker zacht.

Mijn haar voelt echt zacht na het wassen, ruikt lekker en heeft ook meer volume. Ook mijn kleur bleef mooi behouden en glansde. Ik heb de producten getest nadat mijn haar net opnieuw gekleurd was.

Deluxe Colour & Shine Shampoo & Conditioner zijn verpakt in grote handige tubes. Deze lijn heeft ook nog een serum-oil.Hebben jullie al producten van dit merk gekocht? Welke shampoo & conditioner gebruiken jullie op dit moment?

Reacties

  1. Klinkt prima! Ik gebruik nu de Mythic Oil shampoo van L'Oreal weer even. Mijn haar moet wat bekomen na zoveel zon op vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten