What’s in my handbag? #1


Zoals elke vrouw heb ik altijd een handtas (groot of klein) bij en vandaag laat ik jullie hier een kijkje in nemen.

Dit zijn voor mij de belangrijkste dingen om altijd bij mij te hebben:


- Mijn portemonnee van Marc by Marc Jacobs (groot en handig)- Sleutels- Zonnebril- Klantenkaarten- Filofax- Notitieboekje + iets om te schrijven (voor als er mij ideetjes te binnen schieten)- Desinfecterende handgel (je weet maar nooit)- Handcrème (voor de droge handjes)- Deodorant- Zakdoekjes (heb altijd last van een lopende neus)- Plooibaar tasje (altijd handig om bij te hebben en goed voor het milieu!)- Puffer (heb regelmatig last van astma)- Make-uptasje (met enkele noodzakelijke dingen in, wat er in zit kan je hier zien)


Mijn handtas is van Marc by Marc Jacobs. Ik heb echt een zwak voor dit merk.

Wat steekt er allemaal in jullie handtas?

Reacties

 1. Haha herkenbaar hoor zo'n volle tas! Ik heb er ook echt vanalles in zitten, make-up doekjes etc. terwijl ik die eigenlijk niet eens gebruik haha!

  www.Lanadrama.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ken ik. T meeste heb ik niet eens nodig maar je weet maar nooit he

   Verwijderen

Een reactie posten