Scholl | Velvet Smooth Express Pedi


Ok, ik geef het toe. Ik spendeer veel te weinig tijd aan het verzorgen van mijn voeten. Niet dat ze er slecht uitzien of zo. Maar de laatste tijd heb ik nogal last van droge voeten en eelt en toen ik zag dat Scholl een elektrische voetvijl uitbracht wou ik deze eens uitproberen.



In de verpakking steekt 1x Scholl Express Pedi blauw, 1x Roller Regular en  4x AA-batterijen. Je kan dus meteen aan de slag.

Moeilijk in gebruik is deze  roterende eeltvijl met diamantkristallen niet. Gewoon aan de zilverkleurige ring draaien zodat het rolletje begint te draaien. Zachtjes met gelijkmatige bewegingen over de harde huid of de eelt rollen en een beetje druk uitoefenen op de gewenste plaatsen. De diamantkristallen zorgen ervoor dat je huid weer glad wordt. Het klinkt misschien allemaal pijnlijk maar dat is het zeker niet. Het kriebelt hooguit een beetje.




Op deze foto kan je zien dat men huid gladder is dan op de foto ervoor. Vanaf nu ga ik ga ik veel mijn tijd besteden aan het verzorgen van mijn voeten want deze Velvet Smooth Express Pedi maakt het niet alleen veel gemakkelijker maar ook veel sneller.



De rollers kan je er gemakkelijk uithalen door op de knop op de zijkant te klikken. Handig want enkel de roller mag je onder het water houden om deze weer schoon de maken. De rest van het apparaat maak je schoon met een doekje.

Naast de Regular roller is er ook een Extra Grof (roze versie) variant te koop. Deze kan je ook apart kopen voor deze roller.

De Velvet Smooth Express Pedi kost € 39.99.  Beetje prijzig, maar er zijn regelmatig promoties.

Wat gebruiken jullie om je voeten te verzorgen?

Reacties

 1. Dit lijkt me echt een geweldig product! Ik spendeer ook veel te weinig tijd aan m'n voeten dus ze kunnen zeker eens een oppepper gebruiken. Ik ga hier zeker eens naar kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem zelf ook en ben er erg tevreden mee! Erg makkelijk in gebruik en je ziet het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb hem ook enkele weken geleden gekocht, wel de roze, want ik heb er heel veel last van.
  Vanaf volgende week ga ik hem gebruiken, wanneer de rust weder gekeerd is :p

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten