Philosophy | Hope in a Jar & Hope in a Jar Night

 

Al een tijdje stonden Hope in a Jar & Hope in a Jar Night van Philosophy op mijn wishlist en toen er met de voorbije feestdagen een pakketje uitkwam met een miniversie van beide moest ik dit hebben om de producten eens te testen. 

Hope in a Jar
Hope in a Jar is een dagcrème voor de normale en droge huid en belooft de huid te hydrateren en het vochtverlies te verminderen.

De lichte structuur is helemaal niet vettig en trekt snel in. De geur valt wel een beetje tegen.

De verpakking is heel eenvoudig. Een witte pot met zwarte letters.

Hope in a Jar Night

Hope in a jar night cream is een nachtcrème die de huid hydrateert, verbetert en de textuur van de huid versterkt om zo dat de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan .

De structuur is dikker en vettiger dan Hope in a Jar. Dit product bevat veel glycolzuur wat de dode huidcellen verwijdert. Deze kan voor irritatie zorgen als je een gevoelige huid hebt.

Ook hier weer een eenvoudige verpakking. Deze keer een zwart potje met witte letters.


De testresultaten

Jammer genoeg is mijn huid geïrriteerd door het gebruik van deze producten. Ik heb het twee maal een week getest en steeds hetzelfde resultaat. Een geluk dus dat het maar miniversies waren aangezien de producten toch prijzig zijn.

Ik wil wel benadrukken dat ik een gevoelige huid heb en dus niet tegen veel producten kan. Er zijn veel mensen die heel tevreden zijn over Hope in a Jar & Hope in a Jar Night. Purity Made Simple van Philosophy bijvoorbeeld daar kan ik dan weer wel goed tegen en ben ik ook heel tevreden over.De producten zitten allebei in een pot. Persoonlijk vind ik een tube veel hygiënischer. Beide producten zijn zuinig in gebruik. Je hebt telkens maar een klein beetje nodig.

Philosophy Hope in Jar en Hope in a Jar Night zijn te koop bij Ici Paris XL.

Gebruiken jullie één van deze 2 producten?

De maskers zijn te koop bij Kruidvat en in Nederland ook bij Etos.

Reacties

 1. Heel erg jammer dat je huid hier niet goed op reageert. Heb zelf ook best een gevoelige huid, dus zal dit product niet snel kopen. Bedankt voor de review ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het product niet bevalt of zo moet het ook gezegd worden.

   Verwijderen
 2. Ik hou ook meer van een tube. Dat houdt mij dan ook tegen om deze te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten