OGX | Nourishing Coconut Milk Shampoo & Conditioner

 

De leuke verpakkingen van de OGX shampoo’s en conditioners spraken mij al langer aan en toen ik enkele mini’s zag staan besloot ik deze eens mee te nemen om te testen. De grote flessen zijn namelijk redelijk duur. Ik ging voor de Nourishing Coconut Milk Shampoo & Conditioner variant.

Voor OGX, dat voordien Organix heette, is duurzaamheid en organische kwaliteit heel belangrijk.  De stijlvolle verpakkingen zijn gemaakt uit gerecycleerde materialen en de tekst wordt gedrukt met milieuvriendelijke inkt op composteerbare etiketten.


De Nourishing Coconut Milk Shampoo & Conditioner belooft mooi, schoon en glanzend haar. De proteïne uit kokosmelk geeft je haar meer veerkracht, hydrateert en verzorgt het tegelijkertijd.

Op het shampooflesje staat dat je het product genereus moet aanbrengen, goed inmasseren en goed uitspoelen. De conditioner moet je 3 à 5 minuten laten intrekken vooraleer die goed uit te spelen.

De geur is echt zalig. Ik hou wel van die kokosgeur.

Ik ben echt tevreden over beide producten. Ze maken mijn haar glanzend, zacht en na 2 dagen ziet het er nog altijd uit alsof het net gewassen is. Dat heb ik met de meeste shampoo’s en conditioners niet. Echte aanraders dus.

De producten van OGX zijn te koop bij de drogist. Voor de mini’s betaalde ik € 2,99.

Hebben jullie al producten van OGX gekocht? Wat vinden jullie ervan?

Reacties

Een reactie posten