FOTD | Babyborrel Estelle


Afgelopen zondag was het de babyborrel van mijn achternichtje Estelle. Daar hoort natuurlijk een mooie look bij.


Ik gebruikte de Wonderglow Skin Illuminator van Charlotte Tilbury als primer. Binnenkort krijgen jullie hier nog een review over. Onder mijn ogen bracht ik de Instant Anti-Age The Eraser Concealer in  22 Beige Rose van Maybelline aan. Vervolgens breng ik met een kwast de 123 Perfect CC Cream van Bourjois aan over mijn hele gezicht en afpoederen met de MAC Mineralize Skinfinish Natural in Medium.

Als oogschaduw gebruikte ik het Les 4 Ombres Multi-effect Quadra Eyeshadow in 234 Po├ęsie van Chanel. Vier prachtige kleuren. Ik gebruik dit palette eigenlijk veel te weinig. Na het aanbrengen van mijn oogschaduw krul ik mijn wimpers met mijn wimperkruller van Chanel en breng ik 2 laagjes Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara aan.

Wat kleur op mijn gezicht aanbrengen met de O!Mega bronzer van Marc Jacobs en de Undress your Skin highlighter van MUA.

Als laatste breng ik de Nars Velvet Gloss Lip Pencil in Baroque aan op mijn lippen. Ook hier krijg je binnenkort een review over.


Wat vinden jullie van deze look?

Reacties

Een reactie posten