Badtijd!


Vroeger hadden wij altijd een douche, maar in het huis dat mijn vriend en ik onlangs gekocht hebben staat een groot bad. Klinkt zalig niet? Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik in bad gebruik.


Eerst en vooral heb ik graag veel schuim in mijn bad. Wie niet? Op dit moment gebruik ik daarvoor douchegel van Miracles of Bali uit de Spa Secrets van Kruidvat. Van hetzelfde merk gebruik ik ook de Body Scrub. Deze ruikt zo lekker.


Momenteel gebruik ik de Colour Mate Shampoo en Conditioner van Aussie voor mijn gekleurd haar. Deze maakt mijn haar mooi glanzend en gezond.

Mijn gezicht reinig ik intussen met Purity Made Simple van Philosophy. Soms breng ik eerst een masker aan voor ik in bad ga. Deze keer ging ik voor een combinatie van 2 Glamglow makers. 


Qua douchegels wissel ik af tussen verschillende geurtjes van The Body Shop, Lush, Yves Rocher,...

Op de foto's staat ook nog de skincare die ik voor en na het wassen gebruik. 


Als laatste waren mijn voetjes aan de beurt. Ik gebruik de Velvet Smooth Express Pedi van Scholl. Daar komt nog een review van online. Daarna smeer ik mijn voeten in met ene hydraterende crème van Scholl. 

Welke producten gebruiken jullie in bad of de douche?

Reacties

  1. Ik ben vooral dol op de producten van Lush, heerlijk zo'n bad vol schuim :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wissel constant af wat bad -en doucheproducten betreft, maar gisteren heb ik mijn haar gewassen met de Wella Elements shampoo en dan de Schwarzkopf Essensity conditioner, en me dan gewassen met de Kneipp Geluksmoment douche foam.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten