Mini-Shoplog Sephora

 

Toen ik een mailtje kreeg dat er 25% korting was bij Sephora.fr, besloot ik voor het eerst eens een bestelling te doen.Ik bestelde 2 dingen: Het Nars And God Created The Women palette en de Beach Bunny Bronzer van Too Faced.

Nars And God Created The Woman Eye KitDeze kit stond al heel lang op mijn wishlist en twijfelde al om het te bestellen maar nu er korting was besloot ik om het toch maar te doen. Dit pakketje bevat het And God Created The Woman palette, de Pro-Prime Smudge Proof Eye Shadow Base en de Wide Contour Eye Shadow Brush.

Too Faced Beach Bunny Bronzer


De laatste tijd gebruik ik regelmatig bronzers en wou eens eentje van Too Faced testen. Dit is ook het eerste product dat ik van dit merk gekocht heb. Het poeder zou je een sun-kissed glow moeten geven. Ik ben benieuwd.

Ik mocht ook 3 staaltjes kiezen en koos:

- Estée Lauder Pure Color Envy - Rouge à lèvre Palette
- Glamglow Supermud - Soin Purifiant
- Sephora Boue Purifiant Matifiant (deze heb ik niet gekregen wel een staaltje van Zadig & Voltaire)Hebben jullie al eens bij Sephora.fr besteld?

Reacties

  1. Wat een mooie producten! Ik heb daar nog nooit iets besteld..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor mij was het ook de eerste keer want vind € 9,95 verzendingskosten toch redelijk duur

      Verwijderen

Een reactie posten