Kiehl’s | Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA +++ en Midnight Recovery Concentrate

 


Vandaag laat ik jullie 2 producten van Kiehl’s zien die ik dagelijks in mijn verzorgingsroutine gebruik, namelijk de Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA +++ en het Midnight Recovery Concentrate.


Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA +++

Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA +++ is een vochtinbrengende dagcrème die je elke morgen aanbrengt nadat je je huid gereinigd heb. Door de SPF 50 is de huid elke dag goed beschermt tegen UVA- en UVB-stralen en wordt veroudering tegen gegaan.

Midnight Recovery Concentrate

Midnight Recovery Concentrate is een plantaardig elixir dat je ’s avonds op je gereinigde huid aanbrengt. Je hebt slechts 2 à 3 druppels nodig voor je hele gezicht. Gewoon het elixir zachtjes over je hele gezicht in masseren. Het concentraat regenereert, repareert en herstelt ’s nachts de huid.

Het elixir bevat geen parfum of parabenen.

Beide producten zijn prijzig, maar wel zuinig in gebruik. Ik heb er ongeveer een jaar mee gedaan. 

Sinds ik deze producten gebruik is mijn huid in een veel betere conditie. Ik ben dan ook heel tevreden over beide producten en blijf ze zeker verder gebruiken.Gebruiken jullie deze producten? Welke producten gebruiken jullie elke dag?

Reacties

 1. Ik kende deze producten nog niet, fijn dat je er een goede ervaring mee hebt! Ik gebruik Nivea dagcrème die vind ik echt heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruikte ook een dagcrème van Niveau voor ik deze ontdekte.

   Verwijderen
 2. Die + + + na de SPF rating is een heel goed teken, wil 'm ook wel proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten