FOTD | Naar het huwelijk van mijn nicht

 

Vorige vrijdag trouwde mijn nicht Yenka met haar David. Wij mochten naar het avondfeest en ik laat jullie zien welke producten ik gebruikt heb voor mijn look.
Natuurlijk moest mijn make-up lang standhouden en hiervoor bracht ik de Photo Finish Foundation Primer van Smashbox aan.

Wonderglow van Charlotte Tilbury belooft een mooie natuurlijk glow dus daar begon mee. (Een review hiervan volgt nog)

Om mijn donkere kringen te verbergen gebruikte ik de MAC Mineralize in NW20 onder mijn ogen. Met een kwast bracht ik 123 Perfect CC Cream van Bourjois aan over mijn hele gezicht. Daarna wat afpoederen met de MAC Mineralize Skinfinish Natural in Medium.


Als basis op mijn ogen gebruikte ik MAC Paint Pot in Painterly. Ik had een zwart kleedje en koraalkleurig vestje en wou een niet te felle ooglook en koos het Complete Eye Palette in Nude Blush van Burberry. Na het aanbrengen van mijn oogschaduw krul ik mijn wimpers en bracht ik 2 laagjes Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara aan.


Ik bracht subtiel nog wat poeder van Hourglass aan voor wat extra glow. 
Om wat te shapen gebruikte ik het Filmstar Bronze & Glow palette van Charlotte Tilbury.

Voor mijn lippen wou ik ook niks te fel en de Pure Color Envy Sculpting Lipstick 440 Irresistible van Estée Lauder was dus perfect hiervoor.

Op mijn nagels gebruikte ik de Rita Ora nagellak van Rimmel London in de kleur Oragina. Exact dezelfde kleur als mijn jasje.Wat denken jullie van deze look en de producten die ik gebruikt heb?

Reacties

Een reactie posten