Maybelline | Instant Anti-Age The Eraser Concealer - 22 Beige Rose

 

Al een hele tijd was ik op zoek naar de Instant Anti-Age The Eraser Concealer van Maybelline. Bij elke Kruidvat, Di enzo… dat ik tegenkwam ging ik kijken of ze deze niet verkochten. Ik had de hoop al opgegeven tot ik deze bij Auchan zag liggen. Eindelijk!
Maybelline Instant Anti-Age Concealer is vooral gericht voor de rijpere huid omdat deze vlekjes, fijne lijntjes, donkeren kringen en de vermoeidheid zou verbergen. Dit komt doordat de concealer goijbessen en haloxyl bevat. Goijbessen bevatten veel anti-oxidanten en vertragen het verouderingsproces van je huid. Haloxyl neutraliseert donkere kringen door de gekleurde bloedpigmenten van je huid te absorberen en de elimineren.
De verpakking is heel simpel maar ik heb een tijdje moeten zoeken hoe deze uiteindelijk werkte. Na een aantal keer draaien kwam er eindelijk product in het sponsje. Je brengt het daarna al deppend aan en zo komt er meer concealer in het sponsje. Handig is dat je door het sponsje geen product gaat verspillen en je handen niet vuil maakt, maar zelf blend ik het liever met mijn vingers uit.Het product is wat dikker en is gemakkelijk te blenden.

Hebben jullie deze concealer al getest? Welke concealer gebruiken jullie?

Reacties

 1. En ben je er tevreden mee en merk je verschil? Hij lijkt heel erg fluffy :D Ik heb dit nog niet nodig, ik draag zowieso amper concealer en dat willen we zo houden :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan er eerlijk gezegd niet zo goed mee werken. Het product komt er niet zo goed uit. Dan ben jij wel een gelukzak hoor. Ik heb donkere kringen onder mijn ogen die ik maar niet wegkrijg

   Verwijderen
 2. Ik hoor hier echt enorm goeie dingen over, maar die applicator houdt mij toch tegen. Na een tijdje is dat toch niet zo hygiƫnisch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar moet ik je wel gelijk in geven. Ik wou het eens testen omdat iedereen er zo goed over spreekt.

   Verwijderen

Een reactie posten