FOTD | Verjaardag


Eind maart werd ik 34 en natuurlijk gingen we dit vieren met een etentje. Door mijn verhuis ben ik dit artikel totaal vergeten te posten. Dus bij deze mijn verjaardagslook. Om te beginnen gebruikte ik Instablur van The Body Shop als primer. Onder mijn ogen bracht ik de MAC Mineralize Concealer in NW20 aan om mijn donkere kringen te verbergen.  Met een kwast bracht ik 123 Perfect CC Cream van Bourjois aan over mijn hele gezicht. Daarna afpoederen met de MAC Mineralize Skinfinish Natural in Medium.

Als basis op mijn ogen gebruikte ik MAC Paint Pot in Painterly. Die dag koos ik voor het Stroke of Midnight palette uit de Cinderella collectie van MAC. Na het aanbrengen van mijn oogschaduw krulde ik mijn wimpers en bracht ik 2 laagjes Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara aan.

Om mijn gezicht wat kleur bracht ik zowel de bronzer als de highlighter uit het Délice de Poudre Duo van Bourjois aan.

Als laatste bracht ik de Sheer Glam Lipstick in Sex & The City van P2 aan op mijn lippen.
Wat vinden jullie van mijn look en de producten die ik gebruikt heb?

Reacties

Een reactie posten