Dr Van Der Hoog | Gezichtsmaskers


Ik ben altijd wel te vinden voor een gezichtsmasker. Zeker als ze klinkende namen als Glitter Glow of Crazy Cupcake hebben. Ik testte er 4 uit van Dr. Van Der Hoog.

Little Mademoiselle Macaron


Little Mademoiselle Macaron is een peel-off masker dat dode huidcellen en huidonzuiverheden aanpakt. Er zit Panthenol om de huid te kalmeren en te herstellen. Breng een dikke laag aan op je gereinigd gezicht. Na 15 à 20 minuten trek je het opgedroogde masker van je gezicht. Daarna reinigen met lauw water. Mijn huid voelde erna zacht aan. Dit masker ruikt zo lekker.

Glitter Glow Peel Off



Glitter Glow Peel Off verwijdert de dode huidcellen. Een dikke laag aanbrengen op je gereinigd gezicht. Na 15 à 20 minuten gewoon het opgedroogde masker van je gezicht trekken en reinigen met lauw water. Mijn huid reageerde op dit masker en had erna rode vlekken op mijn gezicht. De dag erna voelde mijn huid droog aan.

Big Fun Bubblegum



Het Big Fun Bubblegum masker is rijk aan onmisbare vetzuren om je huid zacht te maken. Daarnaast zit er aloë vera in om je huid te kalmeren, meloenextract om te hydrateren en Panthenol voor het herstel van je huid. Een dikke laag aanbrengen op je gereinigd gezicht. Na 15 à 20 minuten een beetje inmasseren en afwassen met lauw water. Dit naar kauwgum ruikende masker hydrateerde mijn huid en voelde erna zacht aan.

Crazy Cupcake



Crazy Cupcake bevat amandelolie en maiskiemolie die uitdroging van je huid tegen gaan en deze zacht maken. Daarnaast bevat het ook kers- en vanille-extract om je gezicht te hydrateren. Een dikke laag van het masker op je gereinigde huid aanbrengen en na 15 à 20 minuten eventjes inmasseren en afspoelen met lauw water. Mijn huid voelde echt zacht na het gebruik van dit masker.

Buiten het Glitter Glow Peel Off hebben de verschillende maskers mijn huid goed gereinigd en gehydrateerd. Na gebruik voelde mijn gezicht ook lekker zacht aan.

Het leuke is dat er telkens 2 maskers per verpakking zit. Je kan ze delen met een vriendin of zelf dubbel genieten van het masker.

De maskers zijn te koop bij Kruidvat en in Nederland ook bij Etos.

Reacties

  1. Little Mademoiselle Macaron zou ik nog we willen proberen, just because... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze zo leuk! Ik heb ze allemaal al eens geprobeerd, supergezellig met een vriendin.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De maskertjes zien er echt super leuk uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. i would love to try these....

    Check out this awesome giveaway on my blog and you could win a top of your choice !!!!!
    http://www.crazyaboutcolors.com/banggood-giveaway/

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten