Avène | Soothing Eye Contour Cream


Rond mijn ogen en dan vooral onder mijn ogen heb ik een gevoelige, droge huid. Vooral in de winter kan deze erg droog zijn. Ik heb al verschillende crèmes getest, maar de ene hielp voor een tijdje en de andere droogde mijn huid nog meer uit. 


Na een tijdje besloot ik om een bezoekje aan een dermatoloog brengen, die mij de Avène Soothing Eye Contour Crème voorschreef.
De Avène Soothing Eye Contour Crème ontzwelt, verzorgt en vermindert irritaties rond de ogen. De crème is geschikt voor alle gevoelige huidtypes.

Elke morgen en avond breng ik een kleine hoeveelheid al masserend aan. Sinds ik deze crème gebruik heb ik bijna geen last meer van een droge huid rond mijn ogen.De Avène Soothing Eye Contour Crème is verkrijgbaar bij de apotheker.

Reacties

 1. Ik heb al eens het Soothing serum gehad, dat vond ik erg fijn in gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ga ik dan ook eens naar uitkijken. Bedankt voor de tip

   Verwijderen
 2. Dit is niet de eerste keer dat ik er een positieve review over lees, klinkt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is zeker een aanrader. Denk niet dat ik snel iets anders ga gebruiken. Ben er heel tevreden over.

   Verwijderen

Een reactie posten