Faby | Hula Hoop Pink


Onlangs ging ik voor de eerste keer naar de Lakstore in Antwerpen, waar een uitgebreid assortiment van OPI en Faby te koop is. Ik was vooral benieuwd naar de nagellak van het Italiaanse merk Faby en kocht 2 mini’s waaronder Hula Hoop Pink dat ik jullie vandaag laat zien.

Hula Hoop Pink is een typische roze kleur, perfect voor zonnige dagen.De nagellak dekt goed. Ik heb 2 laagjes aangebracht. Het kleurtje droogt ook snel.Heb het kleurtje 5 dagen aangehad zonder dat er stukjes af waren. Dat is echt lang vind ik zelf. Ik ben heel tevreden over dit nagellakje en ga er zeker nog meer van dit merk kopen.

De mini-versie van Hula Hoop Pink kost €5.

Je kan de Lakstore vinden in De Burburestraat 2A in Antwerpen.

Reacties

 1. Super dat deze nagellak lang houd! &Wat een mooi kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik stond er versteld van dat deze zo lang hield. Ben er zeker tevreden over.

   Verwijderen
 2. Super dat deze nagellak lang houd! &Wat een mooi kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende dit merk nog niet! Wat goed dat hij zo lang blijft zitten! Dat is altijd een droom :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had het al verschillende keren op Instagram gezien en was er heel benieuwd naar. Zeker een aanrader.

   Verwijderen
 4. Ik ben een super FABY fan! Hun base en topcoats zijn trouwens ook subliem!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dan moet ik die zeker ook eens uittesten. Bedankt voor de tip

   Verwijderen

Een reactie posten