Charlotte Tilbury | Colour Chameleon in Dark Pearl


Een oogschaduwpotlood aangepast aan de kleur van je ogen? Charlotte Tilbury bedacht hiervoor de Colour Chameleon. Ze zijn bedoelt om te kleuren van je ogen beter uit te laten komen. Je kan zelfs kiezen tussen een kleurtje voor overdag of ’s avonds.


Zelf heb ik bruine ogen en kon ik kiezen tussen Dark Pearl voor overdag en Amber Haze voor ’s avonds. Ik koos voor Dark Pearl.
Gewoon over het hele ooglid aanbrengen en uitblenden, that’s it. Doordat het potlood zo zacht en creamy is is de oogschaduw gemakkelijk aan te brengen. Je moet wel snel zijn want na 30 seconden blijft de oogschaduw op zijn plaats tot je deze zelf verwijdert.

Wat vinden jullie van oogschaduwpotloden aangepast aan de kleur van je ogen?

Reacties

 1. Wauw het blend wel ongelooflijk goed op je ogen! Het is een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad maar je moet wel snel zijn of je kan het bijna niet meer uitblenden

   Verwijderen
 2. De kleur spreekt me zeker aan. Maar ik werk toch nog altijd liever met gewone poederoogschaduw.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik normaal ook, maar als t snel moet gaan gebruik ik meer en meer een oogschaduwstick

   Verwijderen
 3. Ik heb deze ook en ook een paarse and I love them!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je zo snel te werk moet gaan! Wel een mooi kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is prachtig! Ik heb m ook gekocht. Heb alleen geen idee hoe je m kunt slijpen. Weet iemand dit toevallig

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten