Wenkbrauw-guru Anastasia Beverly Hills komt naar België


Het bekendste merk van wenkbrauwproducten is toch wel Anastasia Beverly Hills. Anastasia Soare heeft zich toegelegd op de perfecte wenkbrauw . Haar visie is dan ook dat wenkbrauwen je look maken, ze zijn essentieel voor je uitstraling.
Vanaf volgende week is het merk te koop bij Beauty Queen. Deze Beautyque en Spa in hartje Gent verkoopt allerlei merken zoals OPI, Deborah Lipmann, Zoeva, Bumble & Bumble,…  en nu dus ook Anastasia Beverly Hills.

Wat kan je nu allemaal verwachten?

‘The’ Treament
Wil je graag weten welke shape van wenkbrauwen het beste bij je past? Of hoe je de shape het beste behoudt? Delphine kan je daar allemaal bij helpen.

Naast deze behandeling verkopen ze ook de producten van de brow –guru zodat je thuis zelf aan de slag kan.

Enkele bestsellers uit het assortiment:


 

Beauty Express palette: dit handig reissetje bevat niet enkel  producten voor de wenkbrauwen maar ook voor de ogen. Er is een setje voor blondines en eentje voor brunettes en. Het Beauty Express palette kost € 49.95.


Brow Wiz: Dit is hun bekendste product. Een potlood om je wenkbrauw mooi te shapen. De ene kant bevat een punt waardoor je gemakkelijk en precies te werk kan gaan. De andere kant bevat een borsteltje waarmee je je wenkbrauwen kan stylen. De kostprijs van dit potlood is € 27.95.Dipbrow: deze waterproof cream is ideaal voor het aanbrengen en accentueren van perfecte wenkbrauwen en blijft bovendien de hele dag zitten. De Dipbrow kost ook €27,95.

Hier zie je nog enkele producten die te koop zullen zijn.
De Treatment klinkt goed, vind je niet? Aan mijn wenkbrauwen durf ik zelf niet veel te doen omdat ik bang ben dat het op niks gaat trekken. Ik ben allesinds benieuwd naar de behandeling en ga er meteen eentje boeken.  Ik hou jullie op de hoogte.

Beauty Queen kan je vinden in Donkersteeg 22, 9000 Gent. 

Gebruiken jullie producten van Anastasia Beverly Hills? Zijn jullie van plan om zo’n treatment te laten doen?

Reacties

  1. Dit merk is echt wel de Brow Boss ja, haha :-) Mooie producten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben benieuwd naar het merk. Heb er zelf nog niets van gekocht.

      Verwijderen

Een reactie posten