MAC | Cinderella

 

Iedereen is in de ban van de nieuwste Disney film Cinderella en natuurlijk kon MAC niet achterblijven. Al meer dan een maand was ik, na het zien van als die prachtige producten, aan t wachten tot de collectie online kwam. Het oogschaduwpalette had ik hoog op mijn wishlist gezet. 

Toen ik het mailtje kreeg dat de collectie te koop was spurtte ik onmiddellijk naar de webshop om dit palette in mijn winkelmandje te smijten. Daarnaast bestelde ik ook het Beauty Powder in Mystery Princess.

Stroke of Midnight: Eye Shadow x 6 Het palette bevat 6 kleuren: Phloof! (frosted gebroken wit), Quarry (zacht mat pruim/bruin), Omega (zacht mat beige/taupe), Vapour (perzik-roze met paarsachtig parelmoer/glitter), Stroke of Midnight (donker pruim/paars met parelmoer glitter) en Satin Taupe (taupe met zilveren shimmer). Enkel Stroke of Midnight zit niet in de vaste collectie. Satin Taupe had ik al maar de andere kleurtjes nog niet.Cinderella Beauty Powder


Mystery Princess Beauty Powder is een roze beige poeder met een zilveren glans. Door de subtiele glans krijg je een mooie glow. Zelf zou ik het poeder als highlighter gebruiken want voor op je hele gezicht vind ik er wat veel glans in zitten.
Alle producten van deze collectie zitten in een speciaal ontworpen lichtblauwe, parelmoerglanzende verpakking.


Denk dat ik aan deze producten nog veel plezier ga beleven.

Hebben jullie iets kunnen scoren uit deze collectie?


Reacties

 1. Aah heerlijk, je hebt 't palette kunnen bemachtigen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt gelijk, iedereen is in de ban :) Ik heb hem gisteren in de winkel gezien maar toch niets gekocht, de Toledo collectie lag er ook maar ook daarvan niets gekocht. Ik vind het palette wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan niet blijven kopen natuurlijk, zeker niet als je al een deel van de kleurtjes hebt

   Verwijderen

Een reactie posten