Sleek | Au Naturel palette


Sleek is een Brits budget merk met een heel uitgebreid assortiment. Het merk is vooral bekend om hun oogschaduwpaletjes.


Ik ga vandaag het Au Naturel palet reviewen.Het paletje bevat 12 natuurlijke kleuren die elke toepasselijke namen meekregen.Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast, TaupeConker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal, NoirHet is een mix van matte en glanzende kleuren en zoals je op de swatches kan zien zijn de matte kleuren niet zo goed gepigmenteerd als de glanzende kleuren.

Het Sleek Au Naturel palette kost € 9,95 en kan je jammer genoeg bij ons enkel online kopen.


Gebruiken jullie producten van Sleek?

Reacties

 1. Spijtig dat de matte kleuren praktisch onzichtbaar zijn op je arm. Sleek heeft normaal gezien een hele goede reputatie en goede gepigmenteerde kleurtjes. Ik heb zelf de Bad Girl palette en ben er heel tevreden over. (

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, wat gek van die matte kleuren zeg... Sleek doet het anders zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denk dat het helaas eigen is aan het feit dat het matte kleurtjes zijn (de pigmentatie). Vaak gebruik ik deze kleurtjes als blendingkleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De onderste rij is mooi gepigmenteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, hmm. Ik ben gewend van Sleek dat de kleuren goed gepigmenteerd zijn.. dus dit is wel een beetje jammer (van de bovenste rij tenminste). Ben je er wel tevreden over verder?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. T was mijn eerste palette van Sleek en voor de rest ben ik wel tevreden over het palette

   Verwijderen
 6. Wat een mooie kleuren zitten hier in! Volgens mij kun je hier lang plezier mee hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sleek is 1 van m'n favoriete merken als het op oogschaduw palettes aankomt! Wel jammer dat de matte kleuren bij deze niet zo goed gepigmenteerd zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten