Make-upkwasten schoonmaken


Make-up kwasten schoonmaken is geen leuk werkje. En ja, ik stel het ook regelmatig een paar dagen uit. 

Ik gebruikte altijd de MAC Brush Cleanser omdat dit snel en gemakkelijk is. Gewoon een beetje product op een doekje doen en blijven vegen tot ze schoon waren. Hierna zijn ze ook snel weer droog.Nu wou ik eens iets anders testen omdat mijn borstels niet altijd even gemakkelijk schoon te maken waren. Hiervoor wou ik voor de Dr. Bronner’s Magic 18-in-1 Soap in Unscented Baby-Mild eens testen.Eerst je borstel nat maken, een beetje product in je hand en wrijven maar. Je gaat verstelt staan van hoe vuil het water en schuim zal zijn.

De MAC Brush Cleanser gebruik ik nu tussendoor wanneer ik snel mijn kwasten schoon moet maken of op reis.De MAC Brush Cleanser is te koop in de MAC winkels. Dr. Bronner’s Magic 18-in-1 Soap is verkrijgbaar bij &OtherStories.

Reacties

 1. Ik doe dit elke zondag, gewoon met babyshampoo. Gisteren was het dus weer van dat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou het ook 1 keer per week moeten doen ipv om de 2 weken of zo

   Verwijderen
 2. Ik zou het echt vaker moeten doen! Maar ik doe het met babyshampoo xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey thats the same way i clean my brushes....loved the container you store your brushes in :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe het ook met shampoo of zelfs met Dreft! Werkt evengoed!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten