FOTD | 2 jaar samen


 Vorige vrijdag waren mijn vriend en ik 2 jaar samen en dat hebben we gevierd met een etentje bij ons favoriet Thais restaurant. Dit was mijn look voor de avond.

Als eerste breng ik een primer aan over het hele gezicht, de Smooth Skin Perfecting Primer van NYCOnder mijn ogen breng ik de Fast Response Eye Cream van MAC aan. Om de donkere kringen onder mijn ogen te verbergen breng ik de MAC Mineralize Concealer in NW20 aan. Daarna breng ik met een kwast de All-In-One BB Cream in nummer 02 aan over mijn hele gezicht.Beetje afpoederen met de MAC Mineralize Skinfinish Natural in Medium.

Als primer op mijn ogen gebruikte ik de Eyeshadow Primer Potion van Urban Decay.  Qua oogschaduw gebruikte ik alle kleuren uit het Nude Blush palette van Burberry. N
a het aanbrengen van mijn oogschaduw krul ik mijn wimpers met mijn wimperkruller van Chanel en breng ik 2 laagjes Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara aan.

Om mijn gezicht een beetje te shapen en kleur te geven gebruik ik het Filmstar Bronze & Glow palette van Charlotte Tilbury en het Hourglass Ambient Lightning Blush in Dim Infusion op mijn wangen.

Op het laatste moment heb ik nog de Pure Color Gloss in Tempting Tearose van Estée Lauder op mijn lippen aangebracht.
Wat vinden jullie van mijn look?

Nog enkele sfeerbeelden
Reacties

 1. Altijd romantisch hé om met twee iets te vieren. Is een Chanel wimperkrullen eigenlijk beter dan een gewone?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wissel af met een wimperkruller van Kiko en vind ze beiden heel goed. Heb ook die van Shu Uemura en die vind ik echt tegenvallen.

   Verwijderen
 2. Ik ben inderdaad ook wel benieuwd naar de wimperkruller! en nog gefeliciteerd met jullie twee jaar samen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat! Zag er een leuke avond uit met yummy food! Mooie ooglook ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten