Clarins | Instant Light Lip Comfort Oil


Toen ik de reviews las over het nieuwste product van Clarins moest ik dit hebben. Ik heb beide versies van de Instant Light Lip Comfort Oil kunnen bemachtigen. De Instant Light Lip Comfort Oil bevat de oliƫn van planten, zoals hazelnoot en jojoba om de lippen te voeden en te verzachten.De 01 Honey bevat ook een pruim-extract die uitdroging tegen gaat en de lippen zacht maakt. De 02 Raspberry bevat frambozenolie op de lippen te voeden en te beschermen tegen veroudering.
Door het sponsje is de olie gemakkelijk aan te brengen. De lipolie geeft een mooie subtiele glans en plakt niet.
De Instant Light Lip Comfort Oil is nu verkrijgbaar. Honey zit nu in de vaste collectie, Raspberry is limited edition.
Wat denken jullie van deze lipolie? 

Reacties

 1. Spijtig dat het niet iets meer kleur bevat, dan zou het nog aantrekkelijker zijn om het te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is meer de bedoeling om je lippen hiermee te verzorgen, maar ik snap je volledig.

   Verwijderen
 2. Ik ben er erg benieuwd naar, 't is weer iets nieuws eh. En ik ben wel into oils de laatste tijd.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten