Sally Hansen | Miracle Gel


Gelnagels heb ik nog niet gehad. Vind het nogal duur en neemt veel tijd in beslag. Nu bestaan er gelnagellakken waarvoor je geen lampen nodig hebt. Sally Hansen bracht de Miracle Gel uit en deze wou ik zeker eens testen.

Uit de maar liefst 47 kleuren pikte ik Pink uit.
Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft geen basecoat te gebruiken, enkel een kleurtje en een Top Coat. Ik bracht 2 lagen van Pink aan met daarover een laagje van de Top Coat. Deze laatste laat de nagellak mooi glanzen en uitharden. Door het brede kwastje kan je de nagellak gemakkelijk aanbrengen.
Een groot voordeel is dat de nagellak snel droogt. Iets wat voor mij toch belangrijk is.De Miracle Gel is gemakkelijk te verwijderen met gewone nagellakremover.

De nagellak belooft om minstens een week mooi te blijven. Bij mij begonnen er hier en daar kleine stukjes af te gaan na 6 dagen. Valt dus goed mee vind ik.

Een enige nadeel is dat je het enkel met deze Top Coat mag gebruiken waardoor het al snel duur kan uitvallen. Ik kocht ze met een 1 + 1 gratis actie.

Zowel de Color Coat als de Top Coat kosten € 11,99.

Reacties

Een reactie posten