Philosophy | Kiss Me Tonight

 

Nu het kouder is heb ik meer last van gesprongen lippen. Ik heb altijd een potje Rosebut Salve in mijn handtas om mijn lippen in te smeren. Toen ik onlangs op een blog Kiss Me Tonight van Philosophy voorbij zag komen wou ik dit natuurlijk ook eens testen. 


Deze hydraterende en voedende lipverzorging is, zoals de naam al doet vermoeden, voor 's avonds bedoelt maar natuurlijk kan je dit ook gewoon overdag gebruiken.De intensieve lip treatment heeft een dikke structuur en is zeker niet vettig. Je hebt ook maar een kleine hoeveelheid nodig om mooie zachte lippen te krijgen.

Leuk is het detail op het potje: philosophy: always kiss goodnight.

Philosophy Kiss Me Tonight is te koop bij Ici Paris XL. 

Reacties

Lijkt me echt een zalige lippenbalsem voor 's avonds en thuis.
Lijkt me een fijn product!
Bianca zei…
Die lijkt me wel heel fijn voor droge lippen, alleen zo jammer dat het in een potje komt
dat is inderdaad een negatief punt
ja hoor, zeker eens proberen
is het ook. Zeker eens proberen