Marc Jacobs | Concealer Pen


Ik heb last van donkere kringen onder mijn ogen en heb al verschillende producten getest om deze te kunnen verbergen. Vandaag review ik de Marc Jacobs Remedy Concealer Pen in nummer 2 Wake-Up Call. 


Een klik en er komt voldoende product uit voor beide ogen. De concealer heeft een lichte vloeibare structuur die de donkere kringen verbergt en terwijl de huid oplicht, hydrateerd en verzacht.De applicator is gemaakt van palladium en koelt de huid onder de ogen als je het product aanbrengt.Zonder de Concealer Pen.Met de Concealer Pen.De Remedy Concealer Pen is verkrijgbaar in 7 tinten en 2 universele kleuren. Je kan deze online bestellen bij Sephora.fr

Reacties

  1. Ik zie wel een beetje verschil, maar niet veel. Je hebt ook niet veel nodig eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk luxeproduct! Zelf gebruik ik vaak een (lichtere) foundation om mijn donkere kringen te verdoezelen, maar zo'n 'automatische' koeler lijkt me veel effectiever. Ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi product. Ik zou zelf wel gaan voor een product met wat meer dekking aangezien ik nogal stevige wallen heb.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten