FOTD | Oudjaar

 

De overgang naar het nieuwe jaar wordt natuurlijk ingezet met een feestje. Wij hadden niet echt zin in de drukte en vierden gewoon thuis bij mijn ouders. Ik wil jullie laten zien met welke look ik het nieuwe jaar ingezet heb.

Vooraleer de MAC Mineralize Concealer in NW20 aan te brengen doe ik wat Fast Response Eye Cream van MAC onder mijn ogen. Vervolgens breng ik met een kwast de Bourjois 123 Perfect CC Cream aan over mijn hele gezicht en afpoederen met de MAC Mineralize Skinfinish Natural in Medium.

Als primer op mijn ogen gebruikte ik de Eyeshadow Primer Potion van Urban Decay. 

Deze keer ging ik voor het Naked 2 palette van Urban Decay. Heb het al een tijdje liggen en heb het eigenlijk nog nooit gebruikt. Ik breng Bootycall aan over het hele ooglid, Busted in de buitenste ooghoek en onder mijn ogen, Tease in de crease, YDK in de binnenste ooghoek en Foxy onder de wenkbauwen. In plaats van een oogpotlood maak ik een lijntje met Blackout uit het Naked 2 palet. Mijn ogen afwerken met  laagjes Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara.

Op mijn gezicht bracht ik nog het Solar Powder van Soap & Glory aan.

En als laatste waren mijn lippen aan de beurt: de Chanel Rouge Coco Shine Lipstick in Confident. 
Wat denken jullie van deze look?

Reacties

Een reactie posten