Books | How Blogs Work – Stephanie Duval


Iets meer dan twee maand geleden ben ik met mijn blog begonnen. Na veel research op het internet en twijfel of het ik het al dan niet zo zou doen, ben ik er dan uiteindelijk toch mee begonnen. 

 

Andere bloggers schrijven regelmatig artikels over het bloggen maar een echt handboek bestond er volgens mij nog niet. Sinds kort dus wel.

Stephanie Duval (www.70percentpure.be) blogt al meer dan 10 jaar en kent het wereldje dus door en door. How Blogs Work is leuk geschreven en haar tips worden afgewisseld door de verhalen van binnen-en buitenlandse bloggers. Dit boek is niet enkel voor de bloggers die vanuit zijn of haar huis werkt maar ook voor professionele blogs van bedrijven. 

Stephanie beschrijft waaraan je moet denken als je een blog wil beginnen tot wanneer je er effectief geld mee wil verdienen. Echt alles komt aan bod. Welke platformen er zijn, hoe je je blog populair kan maken aan de hand van social media, hoe je kan samenwerken met bedrijven of PR-bureau’s? 

Ik heb er alvast veel uit geleerd en heb mijn blog al hier en daar aanpast na het lezen van het boek. Een echte aanrader dus voor een beginnende blogger of wie zijn blog wil verbeteren of er zelfs geld mee wil verdienen. Het boek is te koop bij diverse boekhandels en kost €19.95 euro.

Hebben jullie nog tips om mijn blog interessanter te maken?

Reacties

  1. Ik zou zo'n boek nooit zelf kopen, maar het lijkt me wel tof om er eens door te bladeren en wat ideetjes op te doen. Volgens mij is het vooral belangrijk om jezelf te blijven en ervoor te zorgen dat je blog uniek is. Dat mensen je onthouden en jouw stijl herkennen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tuurlijk, daar geef ik je 100% gelijk in. Had het meer gekocht om te zien waar je allemaal moet mee rekening houden.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten