Glamglow | Sexy Gift Holiday Edition


De maskers van Glamglow stonden al een tijdje op mijn wishlist . Tot ik onlangs dit Gift Sexy pakketje bij Ici Paris XL zag liggen. 
Het Sexy Gift Holiday Edition pakketje bevat een full size Thirstymud Hydrating Treatment en 2 kleinere potjes van 15 g  van de Youthmud Tinglexfoliate Treatment en de Supermud Clearing Treatment.

Thirstymud Hydrating Treatment
Dit masker belooft de huid te hydrateren, te moisterizen, te herstellen en te kalmeren.
Hoe te gebruiken? 

Een laagje aanbrengen op een schone, droge huid. Je kan dit zowel op je gezicht, nek als decolleté aanbrengen. Gebruik je dit overdag laat dan het product 10 tot 20 minuten in de huid intrekken en was het daarna af met een nat doekje. 2 à 3 keer per week gebruiken of meer als je dit nodig vind. Je kan dit ook de hele nacht op je gezicht laten. 

De test: 
Het masker ruikt naar kokos. Ik heb het 20 minuten op mijn gezicht gelaten en daarna met een nat doekje verwijdert. Mijn huid voelde veel zachter aan. Het masker trekt niet, je voelt zelfs bijna niet dat je een masker op je gezicht hebt.

Youthmud Tinglexfoliate Treatment
Dit masker belooft de huid zachter, stralender en gladder te maken. 
Hoe te gebruiken? 

Een dun laagje aanbrengen op een schone huid. Het masker zou een ‘Tingle-tastic Tightening Effect’ hebben en na 10 minuten kan je het masker met water verwijderen. Het is aangeraden om dit minstens 2 keer per week aan te brengen.

De test: 
Nadat ik het masker aangebracht had gaf het een tintelend gevoel maar daar heb ik niet veel last van ondervonden. Men huid voelde inderdaad zachter aan en zag er stralender uit.

Supermud Clearing Treatment
Dit masker belooft poriën, de probleemhuid, oneffenheden, puistjes, mee-eters, ingegroeide haren en bultjes van het scheren aan te pakken.
Hoe te gebruiken? 

Een dun laagje aanbrengen op een schone huid. Laat het tussen de 5 à 20 minuten intrekken en daarna verwijderen met water. Je kan het op je volledige gezicht aanbrengen of enkel de plaatsen waar je het zelf nodig acht.

De test: 

De donkergrijze massa ruikt naar eucalyptus. Na een aantal minuten wordt het masker hard en lichtgrijs en begint de huid te trekken. Nadat ik het afgewassen had zag ik dat mijn huid inderdaad iets schoner was en aanvoelde, maar mijn mee-eters waren nog altijd aanwezig.

Het limited edition pakketje kost €55,00 en is te koop bij Ici Paris XL.

Reacties

  1. Van al deze maskertjes heb ik zelf enkel het moddermasker geprobeerd, maar dat beviel me wel. Maar mijn huid is momenteel super gedehydrateerd, dus op dit moment zou het blauwe masker meer iets voor mij zijn waarschijnlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten