FOTD | Kerstavond


Kerstmis, da's gezellig samen zijn met de familie. Iedereen is chique opgekleed voor een lekker feestmaal. Ik wou jullie eventjes laten zien welke producten ik allemaal gebruikt heb voor mijn look voor kerstavond.

Als eerste breng ik Instablur van The Body Shop aan als primer. Onder mijn ogen breng ik de Fast Response Eye Cream van MAC aan. Om de donkere kringen onder mijn ogen te verbergen breng ik de MAC Mineralize Concealer in NW20 aan. Daarna breng ik met een kwast de Bourjois 123 Perfect CC Cream aan over mijn hele gezicht. Beetje afpoederen met de MAC Mineralize Skinfinish Natural in Medium.

Op mijn ogen gebruik ik als basis MAC Paint Pot in Painterly. Qua oogschaduw wou ik echt iets feestelijk met een beetje glitter en gebruikte alle kleurtjes uit het Charlotte Tilbury Luxury Palette The Dolce Vita. Oogpotloden zijn niet mijn sterkste ding dus dat laat ik achterwege. Dus na het aanbrengen van mijn oogschaduw krul ik mijn wimpers en breng ik 2 laagjes Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara aan.

Op enkele plaatsen van mijn gelaat breng ik Hourglass Ambient Lightning Powder in Dim Light aan en een beetje bronzer met de O!Mega van Marc Jabobs. Mijn wangen geef ik subtiel kleur met Hourglass Ambient Lightning Blush in Dim Infusion

Als laatste breng ik de Nars Velvet Gloss Lip Pencil in Baroque aan op mijn lippen.

Wat vinden jullie van deze look? Hoe zag jullie look er uit? 

Reacties

Een reactie posten