Tangle Teezer | Borstels

Een plastic borstel die je haar pijnloos kan ontwarren zonder er aan te trekken? Zowel bij nat als droog haar? Die moest ik proberen. De Tangle Teezer is een borstel uit 1 stuk plastic met flexibele haartjes in 2 lengtes. Opmerkelijk is dat de borstel geen handvat heeft. Je kan met de Tangle Teezer je haar gemakkelijk en op een pijnloze manier ontknopen waardoor het ook minder snel afbreekt.

Zelf heb ik de Tangle Teezer in 2 soorten: de Salon Elite Midnight Black en de Compact Styler Beloved.

De Salon Elite is de grootste van de 2 en past net in mijn hand waardoor deze handig in gebruik is.Daarnaast heb ik ook de Compact Styler Beloved. Deze is een limited edition waarbij een handig zakje zit. Deze is veel kleiner dan de andere Tangle Teezers en is eigenlijk ontworpen om mee te nemen in je handtas of toiletzak. Er zit ook een bescherming op zodat de haren niet beschadigd kunnen worden.

Sinds ik de Tangle Teezer heb gebruik ik geen andere borstel meer om mijn natte haren te kammen.


De Tangle Teezer is er in verschillende varianten en kleuren. Er is er zelfs eentje speciaal voor kinderen. Je kan de borstel online, in kapperwinkels of gewoon bij de sommige kappers kopen. 

Reacties