Sanctuary Spa | 5 Minute Thermal Detox Mask


Ik heb nogal last van zwarte puntjes op mijn neus en vond niet echt iets waardoor ze gemakkelijk te verwijderen waren. Enkele maanden geleden zag ik op de blog van Lily Pebbles een ideaal masker voorbij komen: de Sanctuary Spa 5 Minute Thermal Detox Mask. 


Deze is niet in de winkel in BelgiĆ« verkrijgbaar maar toen iemand uit mijn omgeving naar de UK ging aarzelde ik niet om te vragen of hij een tube kon meebrengen.Het kleimasker warmt op wanneer je het aanbrengt (zorg wel dat je huid goed gereinigd is) en koelt daarna af. Zelf breng ik het enkel op mijn neus en kin aan. Na 5 minuutjes kan je het gewoon verwijderen met water en een handdoek of onder de douche.

Het is aangeraden om dit masker 2 maal per week aan te brengen. 

Mijn huid voelt na enkele weken beter aan en de zwarte puntjes zijn ook aanzienlijk verminderd.

Sanctuary Spa 5 Minute Thermal Detox Mask is te koop bij Boots en op de webshop van Boots.

Reacties

  1. Crap! Weer iets dat ik wil. Verdomme... :-) Bedankt voor de review.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, interessant zeg! Een product om te onthouden want ik heb zelf ook wel last van die mee-etertjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten