Marc Jacobs | The Lolita oogschaduwpalette

 

Als mijn favoriete designer een make-uplijn uitbrengt kan het dan ook niet anders dan dat ik daarvan iets moest proberen. Mijn oog was, na het zien ervan op verschillende blogs, gevallen op het The Lolita oogschaduwpalet. 


Het paletje zit verpakt in een mooi strak, zwart doosje. Je krijgt er ook apart een klein borsteltje bij en samen zit dit in een zwart zakje verpakt.


Het oogschaduwpalet bestaat uit 7 kleuren, volgens de Marc Jacobs website: matte off-white cream, matte nude, matte dark coffee brown, metallic warm pink with iridescent glitter, iridescent champagne pink sheen, light peach sheen, rosy copper sheen. Een mix dus van matte, shimmers en mettalics.
De Marc Jacobslijn is te koop bij Sephora.

Wat denken jullie van dit palet? Hebben jullie al iets uit de collectie?

Reacties

  1. Mooi! Ik heb mijn oog laten vallen op een ander Marc Jacobs palet :-) Ben de naam kwijt, maar er zit een prachtige okertint in.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook dit palette en ik vind het hemels om mee te werken! Echt heel goed :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten