Christmas @ The Body Shop


The Body Shop komt elk jaar met speciale geurtjes voor de feestdagen. Dit jaar bestaat de collectie uit Vanilla Brûlée, Frosted Cranberry en Glazed Apple. Ik kocht een setje van de Vanilla Brûlée en de Frosted Cranberry.

Vanilla Brûlée - Tube of TreasuresDeze box bevat de Vanilla Brûlée Shower Gel, de Vanilla Brûlée Body Butter, de Vanilla Brûlée Body Polish en een Bath Lily. Deze lijn bevat vanille extract en Community Fair Trade honing uit Ethiopië.

Vanilla 
Brûlée Shower Gel
De Shower Gel heeft een sterke caramelachtige geur en schuimt goed.

Vanilla 
Brûlée Body Butter
De Body Butter is romig, het lijkt wel yoghurt. Deze Body Butter is zachter en smeert gemakkelijker dan bijvoorbeeld de Wild Argan Oil Body Butter.

Vanilla 
Brûlée Body Polish
Het is de eerste keer dat ik een Body Polish gebruikt heb. De scrubdeeltjes maken de huid zacht.Frosted Cranberry - Greeting Card
Deze leuke wenskaart bevat een Frosted Cranberry Handcreme en een Frosted Cranberry Soap.

Frosted Cranberry Handcreme
Maakt de handen lekker zacht en laat ze naar veenbessen ruiken.


Frosted Cranberry Soap
Het hartvormig zeepje ruikt lekker naar veenbessen.

De Vanilla 
Brûlée - Tube of Treasures kost € 20,00 en de Frosted Cranberry - Greeting Card kost € 7,50. Nu te koop bij The Body Shop. 

Reacties

 1. Oh wat leuk zeg! Hoe vond je de Glazed apple? Ik wil morgen gaan kijken! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al heel erg veel over de Glazed Apple collectie gehoord, maar over deze twee collecties nog niet! De geuren lijken me echt heerlijk, en zoals bijna altijd klinken de producten zelf ook top! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond de Glazed Apple het minste van de 3 eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was eergisteren bij TBS en heb alle kerstgeuren eens goed besnuffeld! Die met appelgeur en vanille springen er voor mij echt serieus uit. De cranberry lijn vind ik wat minder.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten