Charlotte Tilbury @ Selfridges


De naam Charlotte Tilbury zal bij sommige mensen geen belletje doen rinkelen. Nochtans is zij al meer dan 20 jaar aan het werk als make-upartiste in de mode-en beautywereld en heeft al met de grootste fotografen en modellen samengewerkt.Ze heeft een eigen make-uplijn die na de UK nu ook in de VS te koop is. Zoals je ziet moeten wij dus de oversteek doen om deze producten te ontdekken. En dat deden wij bij Selfridges in Londen.


De vriendelijke MUA Sarah-Jane sprak ons aan en gaf uitleg over elk product. Daarna stelde ze voor om alle producten die we wilden testen aan te tonen om ons daarmee een make-over te geven.

Ik had al op voorhand een pallet uitgekozen dat ik zeker wou proberen maar toch wou ze bij mij een andere look testen en inderdaad ik was er weg van.


Ze gaf ons allerlei tips.


Dit is het resultaat van mijn ooglook.Ze schreef alle producten die ze gebruikt had voor onze look op een kaartje. Handig voor achteraf bij het shoppen.


Een review van de producten volgt zeker nog.

Kennen jullie Charlotte Tilbury en hebben jullie al producten van haar getest?

Reacties

  1. Ik was er nog niet bekend mee, maar jammer dat het merk hier niet verkrijgbaar is joh! Schitterend al die gezichten van modellen op een rij, heel aantrekkelijk om producten te shoppen + je hebt meteen inspiratie voor een make-up look. Ik ben helemaal idolaat van jouw make-up! Het oogpotlood komt zo goed tot zijn recht met de rest van de kleuren. Schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De looks worden ook in boxen verkocht maar die zijn een beetje prijzig vind ik. Hoewel je natuurlijk alles ineens hebt voor de complete look. Je kan de make-up ook bestellen op de site van Charlotte Tilbury of op de site van Selfridges.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten