On the road ... | Londen: dag 1Mijn zus Daphne en ik waren al vroeg op pad voor ons beauty/shopping/birthday tripje naar Londen. Iets wat we nog niet lang geleden gepland hadden, maar waar we zo naar uitkeken.


Ruim op tijd waren we, gewapend met een lang lijstje aan beautyproducten, gearriveerd op Brussel Zuid. Onze Eurostartrein vertrok om 7u56 om 2 uurtjes later aan te komen in het St-Pancras Internationalstation in Londen. 3 metrohaltes later dropten we onze bagage af in het hotel en trokken we naar onze eerste stop: Selfridges. 


Daar gingen we meteen naar de Charlotte Tilbury counter, waar we info kregen over alle producten en een make-up make-over. Denk dat we hier anderhalf uur of zo gespendeerd hebben. We namen nog een kijkje op de andere afdelingen en omdat het al na de middag was besloten we snel iets te gaan eten bij Burger King. Wat kan dat eens smaken! Intussen was het tijd geworden om in te checken. Voor de 4 de keer logeerden we in het St-Giles hotel, dichtbij Oxford Street. Handig gelegen voor shopaholics als wij. Moeten we niet zo ver sleuren met al onze aankopen. Daarom dat we ook steeds terugkeren naar dit hotel. Ok, het is niet supertrendy, maar voor ons is de ligging en natuurlijk vooral de netheid belangrijk en trouwens, we zijn toch de hele tijd op pad. Deze keer kregen we een slaapkamer met een apart salonnetje. 


Na het uitpakken was onze volgende stop Boots. Dit is ook één van onze favoriete beautystops. Hier zijn ook altijd promoties te scoren: 3 voor de prijs van 2, 1 kopen en de 2de aan halve prijs. Ook hier konden we weer dingen van ons lijstje schrappen. 


Natuurlijk mocht een bezoekje aan Primark niet ontbreken. Er zit er ook één tegenover ons hotel.


's Avonds aten we sushi op onze kamer omdat we te uitgeput waren door het vroege opstaan en het vele wandelen om nog ergens te gaan dineren. Bij Wasabi hebben ze hele lekkere sushi. Je kan gewoon een box nemen, maar ze verkopen er ook apart zodat je zelf een box kan samenstellen. Ik ben vooral verzot op de Edamamebonen. En het belangrijkste is dat ze helemaal niet duur zijn. Er zijn Wasabi's over heel Londen.

Woensdag krijgen jullie verslag van onze tweede dag in Londen.

Reacties