Make-uptips voor brildragers
Draag je net als ik een bril en vind je het moeilijk om de juiste make-up look te vinden? Dan heb ik enkele tips voor jullie.

Foundation
Wallen of vlekjes vallen meer op door een bril. Gebruik daarom een goed dekkende foundation. Vergeet je gezicht niet af te poederen om te vermijden dat je bril vol foundation hangt.

Concealer
Het is belangrijk om een goede concealer die lichter is dan je huidskleur aan te brengen. Een bril vergroot wallen of donkere kringen en dat is net wat we willen vermijden. Vergeet niet af te poederen.

Oogschaduw
Aangezien je montuur alle aandacht naar je ogen trekt, kies je best voor neutrale kleuren op je ogen. Ga voor een bruine of beige oogschaduw en breng in de ooghoeken een donkerdere kleur aan om diepte te creƫren. Oogschaduw met glitters maken je ogen groter.

Eyeliner
Hoe dikker je montuur, hoe dikker je eyeliner. Bij een fijn montuur is een dun lijntje eyeliner mooier.

Potloodlijntje onder het oog
Een wit of huidskleurig lijntje onder je oog doet je ogen groter lijken.

Mascara
Vooraleer je je mascara aanbrengt kan je beter je wimpers even krullen zodat ze daarna niet de hele tijd je brilglazen raken. Je ogen gaan hierdoor ook optisch groter lijken. Breng 2 laagjes mascara aan.

Wenkbrauwen
Deze trekken veel aandacht dus zorg ervoor dat ze mooi geƫpileerd en in shape zijn. Je kan ze eventueel bijtekenen of bijkleuren.

Lippen
Ga voor een felle kleur op je lippen. Let wel op dat die bij de kleur van je montuur past.

Highlighter
Breng een beetje highlighter op je kaaklijn aan.

Blush  
De blush mag iets feller dan normaal. Zorg er wel voor dat deze niet contrasteert met je montuur.
Hebben jullie nog tips voor brildragers?

Reacties